Mediterranea Pitiusa
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Mediterranea Pitiusa

Nieuwste aanbiedingen voor Mediterranea Pitiusa

Mediterranea Pitiusa

Mediterranea Pitiusa biedt een snelle en betrouwbare veerdienst aan tussen de eilanden Ibiza en Formentera, onderdeel van de Balearen.

Het bedrijf beschikt over vier vaartuigen die worden ingezet op twee verschillende routes. Via de 'Jet Line' varen passagiers in 25 minuten tussen Ibiza en de haven van La Savina (Formentera), een afstand van 70 kilometer. De 'Express Line' verbindt beide eilanden in 35 minuten. Het grootste schip van Mediterranea Pitiusa is de Blau de Formentera. Dit schip biedt ruimte aan 319 passagiers en kan een snelheid bereiken van 30 knopen.

Mediterranea Pitiusa biedt het hele jaar door veerdiensten aan, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Tijdens het hoogseizoen wordt de dienstregeling uitgebreid.

De merknaam verwijst naar de Pitusen, een eilandengroep die bestaat uit Ibiza, Formentera en Espalmador. Deze eilanden worden samen ook wel de Pijnboomeilanden genoemd.

Op verzoek kunt u bij Mediterranea Pitiusa ook motorfietsen huren. Kom en geniet van de prachtige ongerepte stranden van Formentera!

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Mediterranea Pitiusa bekijken en Mediterranea Pitiusa veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Mediterranea Pitiusa bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Mediterranea Pitiusa klantenrecensies.

  • "Vakantie op Formentera"

    Super Smooth transport van Ibiza naar Formentera en terug. Genoeg ruimte, behulpzaam personeel, snelle en rustige reis. Mogelijkheid om binnen in Airco ruimte of buiten op zonnedek to zitten.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking