Marina Srikandi
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Marina Srikandi

Nieuwste aanbiedingen voor Marina Srikandi

Marina Srikandi

Marina Srikandi biedt snelle veerdiensten aan naar de populaire bestemmingen Bali, Lombok en de Gili-eilanden in Indonesië. Het bedrijf staat bekend om haar professionele service en vriendelijke bemanning.

Marina Srikandi werd opgericht in december 2010 en beschikt over 4 hypermoderne vaartuigen. Alle vaartuigen staan garant voor een plezierige reis. Aan boord vindt u zitgedeeltes met airco, een ruim zonnedek, een schoon toilet en veiligheidsapparatuur. Op sommige routes zijn LCD tv's en muziek beschikbaar.

De veerboten vetrekken vanuit Serangan in het zuiden van Bali naar het toeristische resort Teluk Nara. Daarnaast zijn er overtochten beschikbaar naar twee Gilli-eilanden: Gili Trawangan en Gili Air. De veerboten vertrekken iedere dag, het hele jaar door, en de overtochten kunnen 2,5 jaar duren.

Marina Srikandi verzorgt ook een pendeldienst naar Serangan vanuit de andere beroemde toeristische trekpleisters in het zuiden en oosten van Bali.

Bent op vakantie in Bali en op zoek naar wat avontuur? Marina Srikandi brengt u voor een zeer schappelijke prijs naar het prachtige Lombok en de Gili-eilanden!

Direct Ferries biedt Marina Srikandi dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Marina Srikandi overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Marina Srikandi dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking