COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Marina Srikandi

Marina Srikandi biedt snelle veerdiensten aan naar de populaire bestemmingen Bali, Lombok en de Gili-eilanden in Indonesië. Het bedrijf staat bekend om haar professionele service en vriendelijke bemanning.

Marina Srikandi werd opgericht in december 2010 en beschikt over 4 hypermoderne vaartuigen. Alle vaartuigen staan garant voor een plezierige reis. Aan boord vindt u zitgedeeltes met airco, een ruim zonnedek, een schoon toilet en veiligheidsapparatuur. Op sommige routes zijn LCD tv's en muziek beschikbaar.

De veerboten vetrekken vanuit Serangan in het zuiden van Bali naar het toeristische resort Teluk Nara. Daarnaast zijn er overtochten beschikbaar naar twee Gilli-eilanden: Gili Trawangan en Gili Air. De veerboten vertrekken iedere dag, het hele jaar door, en de overtochten kunnen 2,5 jaar duren.

Marina Srikandi verzorgt ook een pendeldienst naar Serangan vanuit de andere beroemde toeristische trekpleisters in het zuiden en oosten van Bali.

Bent op vakantie in Bali en op zoek naar wat avontuur? Marina Srikandi brengt u voor een zeer schappelijke prijs naar het prachtige Lombok en de Gili-eilanden!

Direct Ferries biedt Marina Srikandi dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Marina Srikandi overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Marina Srikandi dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.