Mar de Ons
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mar de Ons

Mar de Ons

Mar de Ons is de grootste veerbootmaatschappij van de Galicische kust in het noordwesten van Spanje. De rederij biedt diverse veerroutes aan vanuit de steden Vigo, Cangas en Baiona naar de eilanden Ons en San Simo en de Cies-eilanden.

Mar de Ons werd opgericht in 1993 en is uitgegroeid tot de grootste veerbootmaatschappij in de regio. Jaarlijks vervoert Mar de Ons meer dan een miljoen passagiers. Vandaag de dag beschikt Mar de Ons over een vloot van 10 catamarans.

Iedere veerboot is uitgerust met de nieuwste technologie, ruime buitendekken, uitstekende toiletvoorzieningen en grote cafetaria's met een ruim assortiment aan versnaperingen.

De uitstekende service van Mar de Ons wordt erkend door de provinciale toerisme-organisatie van Rias Baixas. Dit betekent dat Mar de Ons garant staat voor een comfortabele en veilige cruise naar de Galicische Eilanden.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Mar de Ons snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Mar de Ons routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.