COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

LYG Ferry

Lianyungang Ferry Co is een toonaangevende Zuid-Koreaanse veerbootmaatschappij. Het bedrijf biedt overtochten aan over de Gele Zee, van Incheon en Pyeongtaek aan de westkust van Zuid-Korea naar Lianyungang in de provincie Jiangsu in het oosten van China.

Iedere veerboot beschikt over geweldige voorzieningen, waaronder een mix van Koreaanse en Chinese restaurants met een groot assortiment, speelkamers en gratis WiFi. Qua accommodatie beschikt de boot over een ruime keuze aan cabines.

Lianyungang Ferry Co verbindt drie culturele trekpleisters van Oost-Azie en is daardoor een uitstekende keuze als u de Chinese en Koreaanse coltuur en historie wilt ontdekken. Zo kunt u in de stad Lianyungang de prachtige Huaguoberg bezoeken. Incheon, de derde stad van Zuid-Korea, is een financiële hub met schitterende kusteilandjes. In de stad Pyeongtaek vond in 1950 een belangrijke slag plaats tussen de Amerikaanse en Noord-Koreaanse troepen.

Bekijk LYG Ferry dienstregelingen, prijzen en boek LYG Ferry ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen LYG Ferry ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle LYG Ferry routes