LYG Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor LYG Ferry

LYG Ferry

Lianyungang Ferry Co is een toonaangevende Zuid-Koreaanse veerbootmaatschappij. Het bedrijf biedt overtochten aan over de Gele Zee, van Incheon en Pyeongtaek aan de westkust van Zuid-Korea naar Lianyungang in de provincie Jiangsu in het oosten van China.

Iedere veerboot beschikt over geweldige voorzieningen, waaronder een mix van Koreaanse en Chinese restaurants met een groot assortiment, speelkamers en gratis WiFi. Qua accommodatie beschikt de boot over een ruime keuze aan cabines.

Lianyungang Ferry Co verbindt drie culturele trekpleisters van Oost-Azie en is daardoor een uitstekende keuze als u de Chinese en Koreaanse coltuur en historie wilt ontdekken. Zo kunt u in de stad Lianyungang de prachtige Huaguoberg bezoeken. Incheon, de derde stad van Zuid-Korea, is een financiële hub met schitterende kusteilandjes. In de stad Pyeongtaek vond in 1950 een belangrijke slag plaats tussen de Amerikaanse en Noord-Koreaanse troepen.

Bekijk LYG Ferry dienstregelingen, prijzen en boek LYG Ferry ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen LYG Ferry ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.