COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Limbongan Maju

Limbongan Maju is een veerbootmaatschappij die door de Johor Port Authority is aangesteld om overtochten te verzorgen op de korte veerroute tussen Changi in Singapore en Tanjung Belungkor in het zuiden van Maleisië.

De overtochten worden als sinds 2012 aangeboden. Momenteel varen de veerboten Bahtera Express en MV Falcon II doordeweeks tweemaal daags in beide richtingen. Tijdens de weekenden en feestdagen wordt de dienstregeling uitgebreid. De veerboten van Limbongan Maju hebben voldoende capaciteit voor 120 passagiers. Gezien de korte tijdsduur van de overtochten zijn de voorzieningen aan boord beperkt.

De terminal bij Tanjung Belungkor werd in 1993 geopend en biedt een ideale verbinding naar Desaru, op ongeveer 15 minuten rijden van de haven. Desaru is een populaire bestemming en trekt toeristen van heinde en verre aan.

De Singapore Changi terminal ligt ten zuidoosten van de bekendere terminal bij Changi Point, iets verder naar beneden aan de kustweg van Changi.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Limbongan Maju snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Limbongan Maju routes