LD Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor LD Lines

LD Lines

LD Lines biedt overtochten aan die het Verenigd Koninkrijk verbinden met Spanje, en Frankrijk verbinden met Spanje en Ierland. De veerroutes Portsmouth-Le Havre en Dieppe-Newhaven worden tegenwoordig verzorgd door DFDS Seaways.

Alle LD Lines schepen zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten aan boord en worden onderhouden volgens de strengste normen. De service biedt passagiers de comfort en veiligheid die u mag verwachten van een moderne veerbootmaatschappij.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu LD Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord LD Lines

LD Lines klantenrecensies.

 • "Een ideale start van een vakantie in Spanje en Portugal"

  De overtocht was een belevenis op zich.Het is voor ons een zeer interessante formule aangezien wij op die manier ettelijke kilometers en een overnachting uitsparen. Ik hoop dat wij in de toekomst nog op jullie zullen een beroep kunnen doen.

  Lees meer Lees minder
 • "Fantastische reis naar Spanje"

  Een fantastische manier om uitgerust in Spanje aan te komen.

  Lees meer Lees minder
 • "Rustig onderweg"

  Heerlijk veel kilometers gemaakt terwijl we heerlijk sliepen. Echt lekker zo'n varend hotel.

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Spanje - Engeland, een aanrader"

  Goede maaltijden. Heel aangenaam onthaal. Een perfecte periode om uit te rusten in een mooie omgeving. Mogelijkheid tot observeren van de natuur (dolfijnen). Familiaal kader, waarbij we contacten hebben kunnen leggen met Engelsen en Spanjaarden.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.