COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

LD Lines

LD Lines bied tot 2 dagelijks retour van Le Havre naar Portsmouth.

LD Lines Le Havre Portsmouth overtoch wordt gevaren door Cote d'Albatre. Daarnaast hun snelle catamaran, de Normandische Arrow biedt een seizoensgebonden dienst tussen Le Havre en Portsmouth van maart tot september biedt een overtoch van slechts 3 ¼ uur.

De Norman Spirit werkt de route met een overtocht van slechts 1 Uur en 45 Minuten. De Norman Spirit heeft een capaciteit van 1850 passagiers, 700 auto's en 110 vrachtwagens.

De Dover - Boulogne veerdienst van LD Lines werd in september 2010 gesloten en de veerdienst Ramsgate - Oostende wordt nu uitsluitend door Transeuropa Ferries verzorgd.

LD Lines schepen zijn volledig uitgerust met moderne faciliteiten aan boord en kwaliteit die u kunt verwachten van een moderne veerbootonderneming.

Met directferries.nl kunt u tijdschema’s voor LD Lines bekijken, LD Lines veerboot boeken of zoeken naar LD Lines veerbootkaartjes en prijzen.

Aan boord LD Lines

LD Lines klantenrecensies.

 • "Een ideale start van een vakantie in Spanje en Portugal"

  De overtocht was een belevenis op zich.Het is voor ons een zeer interessante formule aangezien wij op die manier ettelijke kilometers en een overnachting uitsparen. Ik hoop dat wij in de toekomst nog op jullie zullen een beroep kunnen doen.

  Lees meer Lees minder
 • "Fantastische reis naar Spanje"

  Een fantastische manier om uitgerust in Spanje aan te komen.

  Lees meer Lees minder
 • "Rustig onderweg"

  Heerlijk veel kilometers gemaakt terwijl we heerlijk sliepen. Echt lekker zo'n varend hotel.

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Spanje - Engeland, een aanrader"

  Goede maaltijden. Heel aangenaam onthaal. Een perfecte periode om uit te rusten in een mooie omgeving. Mogelijkheid tot observeren van de natuur (dolfijnen). Familiaal kader, waarbij we contacten hebben kunnen leggen met Engelsen en Spanjaarden.

  Lees meer Lees minder