Kume Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kume Line

Kume Line

Kume Line is een Japanse veerbootmaatschappij die is gevestigd in stad Naha, gelegen op het zuidelijkse puntje van het schiereiland Okinawa. Het bedrijf biedt veerdiensten aan naar de eilanden Kumejima en Tonaki, aan de westkust van het schiereiland.

Kuma Line werd in 1950 opgericht door Seiji Toubaru en beschikt dus over ruime ervaring binnen de maritieme sector. Dankzij deze kennis en expertise behoort Kume Line tot de grootste veerbootmaatschappijen van Okinawa.

Op basis van een uitgebreide en handige dienstregeling verzorgt Kume Line overtochten tussen het vasteland van Okinawa en de schitterende eilanden. Kume Line beschikt over een vloot die bestaat uit 2 schepen. De grootste en snelste veerboot is Ryukyu, met een topsnelheid van 19 knopen en plaats voor 350 passagiers. De New Kume Shima heeft voldoende plaats voor 337 passagiers en kan een snelheid bereiken van 16 knopen. Beide schepen hebben een prachtig interieur met hypermoderne voorzieningen en grote recreatieruimtes.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Kume Line bekijken en Kume Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Kume Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.