COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Kume Line

Kume Line is een Japanse veerbootmaatschappij die is gevestigd in stad Naha, gelegen op het zuidelijkse puntje van het schiereiland Okinawa. Het bedrijf biedt veerdiensten aan naar de eilanden Kumejima en Tonaki, aan de westkust van het schiereiland.

Kuma Line werd in 1950 opgericht door Seiji Toubaru en beschikt dus over ruime ervaring binnen de maritieme sector. Dankzij deze kennis en expertise behoort Kume Line tot de grootste veerbootmaatschappijen van Okinawa.

Op basis van een uitgebreide en handige dienstregeling verzorgt Kume Line overtochten tussen het vasteland van Okinawa en de schitterende eilanden. Kume Line beschikt over een vloot die bestaat uit 2 schepen. De grootste en snelste veerboot is Ryukyu, met een topsnelheid van 19 knopen en plaats voor 350 passagiers. De New Kume Shima heeft voldoende plaats voor 337 passagiers en kan een snelheid bereiken van 16 knopen. Beide schepen hebben een prachtig interieur met hypermoderne voorzieningen en grote recreatieruimtes.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Kume Line bekijken en Kume Line veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Kume Line bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Kume Line routes