COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Kefalonian Lines

Kefalonian Lines biedt veerdiensten aan van en naar de eilanden Kefalonia en Zakynthos in de Ionische Zee en de haven van Poros op het Griekse vasteland.

Kefalonian Lines werd opgericht in 2013 en fungeert als een brug naar het vasteland voor zowel toeristen als de lokale bevolking. De overtochten vinden ongeveer vier keer per dag plaats en duren een uur.

Het vlaggenschip, de F/B Nissos Kefalonia, werd recentelijk geheel gerenoveerd en beschikt over winkels, restaurants en bars waar u lokale producten en gerechten kunt uitproberen. Het vaartuig kan een snelheid bereiken van 21 knopen.

De F/B Zakynthos I is iets kleiner maar kan bogen op veel ervaring. Dit vaartuig vervoert al toeristen sinds 1991.

Kefalonia Lines streeft ernaar een uitstekende klantenservice te bieden en hoopt snel marktleider te worden als het gaat om het vervoer van en naar de eilanden.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Kefalonian Lines bekijken en Kefalonian Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Kefalonian Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Kefalonian Lines routes