Kefalonian Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kefalonian Lines

Kefalonian Lines

Kefalonian Lines biedt veerdiensten aan van en naar de eilanden Kefalonia en Zakynthos in de Ionische Zee en de haven van Poros op het Griekse vasteland.

Kefalonian Lines werd opgericht in 2013 en fungeert als een brug naar het vasteland voor zowel toeristen als de lokale bevolking. De overtochten vinden ongeveer vier keer per dag plaats en duren een uur.

Het vlaggenschip, de F/B Nissos Kefalonia, werd recentelijk geheel gerenoveerd en beschikt over winkels, restaurants en bars waar u lokale producten en gerechten kunt uitproberen. Het vaartuig kan een snelheid bereiken van 21 knopen.

De F/B Zakynthos I is iets kleiner maar kan bogen op veel ervaring. Dit vaartuig vervoert al toeristen sinds 1991.

Kefalonia Lines streeft ernaar een uitstekende klantenservice te bieden en hoopt snel marktleider te worden als het gaat om het vervoer van en naar de eilanden.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Kefalonian Lines bekijken en Kefalonian Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Kefalonian Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.