COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

JR Kyushu Beetle Jet Ferry

JR Kyushu Beetle Jet Ferry routes en havens

Aan boord JR Kyushu Beetle Jet Ferry

Alle JR Kyushu Beetle Jet Ferry routes

JR Kyushu Beetle Jet Ferry klantenrecensies.

  • "Met de boot van japan naar korea 😁"

    We hebben er voor gekozen om per (snelle) boot van Japan naar Korea te gaan op onze reis. Het is ons goed bevallen. De boot is comfortabel, snel en doordat hij boven het water drijft vanwege de snelheid, hebben we ook geen last gehad van zee ziekte! Echt een aantader

    Lees meer Lees minder
  • "Worth the experience, comfy ride"

    Relaxed and comfortable experience. Impressive arrival in Busan. Take windowseats on uppercut deck. Please keep in mind you have to pay additional for fuel (¥1700) and pier usuage (¥500).

    Lees meer Lees minder

Alternatieve maatschappijen en routes