Joy Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Joy Lines

Nieuwste aanbiedingen voor Joy Lines

Joy Lines

Joy Lines Fast Ferry, voorheen genaamd Sarris Cruises en Lines Fast Ferry, is al vele jaren actief en is een van de belangrijkste veerbootmaatschappijen in heel Albanië. Het was de eerste veerbootmaatschappij die een zeer benodigde veerdienst tussen Griekenland en Albanië leverde.

Joy Lines heeft een sterke geschiedenis van het leveren van uitstekende klantenservice met een sterke vastberadenheid om ervoor te zorgen dat elke reis die je bij hen hebt het summum in klantenservice is. De veerdienst verwelkomt niet alleen elke persoon, maar ook jouw huisdieren. Met een warm welkom bij elke vaart en alle aanwezige personeelsleden om hulp te bieden wanneer dat nodig is, kun je ontspannen en genieten van de veerboot, veilig in de wetenschap dat alles wat je nodig hebt bij de hand is.

Beide schepen van Joy Lines zijn de nieuwste veerbootmodellen die zowel passagiers als auto's kunnen vervoeren en je een vlotte vaarervaring bieden. De Saranda Express biedt plaats aan maximaal 250 personen en 10 auto's, heeft zowel binnen als buiten zitplaatsen en beschikt ook over een goed gevulde cafetaria en de kleinere Ilida biedt plaats aan maximaal 120 passagiers en heeft een zitgedeelte binnen. Neem plaats en geniet van de veerbootvaart.

Met directferries.co.uk kun je de dienstregeling en prijzen van Sarris Cruises vinden en tickets voor Sarris Cruises boeken. Waar van toepassing vergelijken we Sarris Cruises ook met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Direct Ferries biedt Joy Lines dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Joy Lines overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Joy Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking