COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ishigaki Dream Tours

Ishigaki Dream Tours is een Japanse veerbootmaatschappij gevestigd in de Yaeyama Eilanden, een kleine archipel in Okinawa. De rederij verzorgt overtochten van en naar de eilanden Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki en Hatoma.

Ishigaki Dream Tours vaart rond de Yaeyama Eilanden met een vloot van snelle veerboten die allemaal volledig zijn uitgerust met de modernste technologie en airco. Daarnaast zijn ze ook speciaal toegerust om de oorzaken van zeeziekte grotendeels te voorkomen. Ishigaki Dream Tours heeft een vergunning van het Japanse ministerie van Verkeer en Toerisme, zodat u bent verzekerd van een soepele en veilige reis.

De Yaeyama Eilanden behoren tot de mooiste bezienswaardigheden van Japan. U kunt snorkelen of de laatst overgebleven tropische jungles van Japan bezoeken dankzij de nabijheid van de Kreeftskeerkring. Op de Yaeyama Eilanden vindt u prachtige stranden en kunt u dolfijnen, zeeschildpadden en reuzenmanta's spotten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de archipel zo populair is.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Ishigaki Dream Tours dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Ishigaki Dream Tours routes en havens

Alle Ishigaki Dream Tours routes

Alternatieve maatschappijen en routes