Ishigaki Dream Tours
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ishigaki Dream Tours

Ishigaki Dream Tours

Ishigaki Dream Tours is een Japanse veerbootmaatschappij gevestigd in de Yaeyama Eilanden, een kleine archipel in Okinawa. De rederij verzorgt overtochten van en naar de eilanden Taketomi, Kuroshima, Iriomote, Ishigaki en Hatoma.

Ishigaki Dream Tours vaart rond de Yaeyama Eilanden met een vloot van snelle veerboten die allemaal volledig zijn uitgerust met de modernste technologie en airco. Daarnaast zijn ze ook speciaal toegerust om de oorzaken van zeeziekte grotendeels te voorkomen. Ishigaki Dream Tours heeft een vergunning van het Japanse ministerie van Verkeer en Toerisme, zodat u bent verzekerd van een soepele en veilige reis.

De Yaeyama Eilanden behoren tot de mooiste bezienswaardigheden van Japan. U kunt snorkelen of de laatst overgebleven tropische jungles van Japan bezoeken dankzij de nabijheid van de Kreeftskeerkring. Op de Yaeyama Eilanden vindt u prachtige stranden en kunt u dolfijnen, zeeschildpadden en reuzenmanta's spotten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de archipel zo populair is.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Ishigaki Dream Tours dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.