COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Iscomar

Iscomar (Isleña Marítima de Contenedores) is gespecialiseerd in het vervoer van cargo op wielen en voertuigen, op routes tussen het vasteland en de Balearen en tussen de eilanden zelf.

Aan het eidn van de jaren 90 heeft Iscomar zijn activiteiten uitgebreid en is gestart met veerboot overtochten via een nieuwe ferry divisie- Iscomar Ferrys. Om te beginnen waren er ferry overtochten tussen de havens van Alcudia (Majorca) - Ciutadella (Menorca), voor passagiers, voertuigen en cargo met eigen beweegkracht.

Na het succes van de eerste passagiersdienst, werden in 2002 door Iscomar 2 andere routes geopend tussen Barcelona en Palma de Majorca, en Denia, Ibiza en Palma de Majorca.

Iscomar Ferrys biedt een comfortable en plezierige manier om te reizen tussen het vasteland van Spanje en de Balearen. De schepen van Iscomar hebben een grote passagierscapaciteit en ook ruimte voor het meeste soort voertuigen.

Met comfortabele stoelen, ruime hutten, snack bars, restaurants, TV-video lounges, boutiekjes en een solarium aan boord, komt u uitgerust op uw bestemming aan.

Een Iscomar veerboot overtocht boeken online, zoeken naar Iscomar veerboten of een quote krijgen voor Iscomar ferry tickets bij Directferries nl.