COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

High Jet

High Jet behoort tot de grootste veerbootmaatschappijen van Egypte. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van overtochten tussen Sharm el-Sheikh en Hurghada.

Maritiem vervoer speelt een belangrijke rol binnen de Egyptische economie. Sinds haar oprichting is High Jet toonaangevend gebleken dankzij haar moderne veerboot en betrouwbare service.

De veerboot van High Jet heet La Pespes. Deze grote catamaran legt de overtocht tussen Sharm el-Sheik en Hurghada af in iets meer dan 2 uur. Met de auto duurt de reis tussen de badplaatsen normaal gesproken maar liefst 10 uur.

La Pespes voldoet aan de veiligheidsnormen van de International Maritime Organisation en is goedgekeurd door de Egyptische overheid. Aan boord vindt u comfortabele zitplaatsen met airco, een goed gesorteerd café en televisieschermen.

Het is niet verwonderlijk dat zoveel mensen voor hun reis tussen Hurghada en Sharm el-Sheik kiezen voor High Jet. De badplaatsen behoren tot de populairste plekken van Egypte en staan bekend om hun luxueuze hotels en prachtige koraalriffen.

Bekijk High Jet dienstregelingen, prijzen en boek High Jet ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen High Jet ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.