Hansa Destinations

Hansa Destinations biedt één veerbootroute tussen Nynäshamn, Zweden en Rostock, Duitsland, voor het vervoer van passagiers en vracht.

Sommige afvaarten stoppen op Visby Island, bekijk onze dienstregelingen voor veerboten die met deze optie varen. Hansa Destinations maakt een milieuvriendelijke overgang van vrachtvervoer via deze route mogelijk, met een capaciteit om jaarlijks meer dan 75.000 vrachtwagens over te zetten.

Het schip dat deze route vaart is M/S Drotten. Huisdieren zijn welkom aan boord van de veerboot en u kunt een huisdiervriendelijke hut boeken. Passagiers met elektrische auto's kunnen hun auto opladen bij de terminal Nynäsham, om veiligheidsredenen niet aan boord.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Hansa Destinations bekijken en Hansa Destinations veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Hansa Destinations bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Hansa Destinations routes