Hansa Destinations
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Hansa Destinations

Hansa Destinations

Hansa Destinations biedt één veerbootroute tussen Nynäshamn, Zweden en Rostock, Duitsland, voor het vervoer van passagiers en vracht.

Sommige afvaarten stoppen op Visby Island, bekijk onze dienstregelingen voor veerboten die met deze optie varen. Hansa Destinations maakt een milieuvriendelijke overgang van vrachtvervoer via deze route mogelijk, met een capaciteit om jaarlijks meer dan 75.000 vrachtwagens over te zetten.

Het schip dat deze route vaart is M/S Drotten. Huisdieren zijn welkom aan boord van de veerboot en u kunt een huisdiervriendelijke hut boeken. Passagiers met elektrische auto's kunnen hun auto opladen bij de terminal Nynäsham, om veiligheidsredenen niet aan boord.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Hansa Destinations bekijken en Hansa Destinations veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Hansa Destinations bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Hansa Destinations klantenrecensies.

  • "No cabin available "

    The cabin we booked was included in the price, but when we arrived at the boat thete was no cabin booked for us. Next time I will book with Hansa instead of DirectFerrys.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.