Boek uw overtocht naar Grenaa

Vanuit de veerhaven van Grenaa in Denemarken vertrekken veerboten naar Varberg & Halmstad. U kunt kiezen uit 27 Afvaarten / Week vanuit de haven van Grenaa in Denemarken naar Zweden.

Vaartijden variëren van 4 uur 15 minuten op de Varberg veerdienst tot 4 uur 35 minuten op de Halmstad veerdienst.

Deze pagina toont een kort overzicht, maar sommige overtochten zijn seizoensgebonden. Wij raden u dan ook aan om de actuele vertrektijden en prijzen te raadplegen via onze Grenaa tariefzoeker.

Grenaa Havenkaart

Klik voor Kaart

Grenaa Veerboot Alternatieven

Grenaa Veerdiensten

 • Stena Line
  • 14 Afvaarten / Week 4 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
 • Stena Line
  • 13 Afvaarten / Week 4 uur 35 min
  • Prijsaanvraag

Grenaa Gids

Grenaa is een stad aan de oostkust van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken. Het oude stadje Grenaa is de hoofdstad van Djursland gemeente.
De haven en de stad zijn samengebonden op natuurlijke wijze door Grenaaen , de stroom Grenaa die overal gevolgd kan worden door een stelsel van paden.
Dicht bij het centrum van de stad, de plantage en de heide staan open voor een recreatiegebied dat 400 hectare bedraagt.
Het voetgangersgebied in het centrum van de stad hebben veel speciale winkels en winkelcentra en de stedelijke omgeving is rijk aan prachtige historische gebouwen uit verschillende perioden. Vele middelen zijn gebruikt om een interessante en coherent stadsmilieu te creëren. Dit heeft in een groot aantal prijzen en onderscheidingen geresulteerd, zoals de prijs voor de ruimtelijke ordening, die aan de stad toegekend voor de uitgebreide raffinage van de openbare ruimte en pleinen.

Hoe kom je in Grenaa Veerboot Haven

 • Grenaa Haven Adres

  Færgevej 1, 8500 Grenå

 • Grenaa Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Grenaa vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Grenaa Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!