Boek uw overtocht naar Grenaa

De veerhaven van Grenaa in Denemarken verbindt u met Halmstad in Zweden met een keuze uit 16 ferry overtochten per week. De duur van de Grenaa naar Halmstad overtocht uit 4 uur 35 minuten en het kruispunt wordt bediend door Stena Line.

Grenaa Havenkaart

Klik voor Kaart

Grenaa Veerdiensten

 • Stena Line
  • 16 afvaarten / week 4 uur 35 min
  • Prijsaanvraag

Grenaa Gids

Grenaa is een stad aan de oostkust van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken. Het oude stadje Grenaa is de hoofdstad van Djursland gemeente.
De haven en de stad zijn samengebonden op natuurlijke wijze door Grenaaen , de stroom Grenaa die overal gevolgd kan worden door een stelsel van paden.
Dicht bij het centrum van de stad, de plantage en de heide staan open voor een recreatiegebied dat 400 hectare bedraagt.
Het voetgangersgebied in het centrum van de stad hebben veel speciale winkels en winkelcentra en de stedelijke omgeving is rijk aan prachtige historische gebouwen uit verschillende perioden. Vele middelen zijn gebruikt om een interessante en coherent stadsmilieu te creëren. Dit heeft in een groot aantal prijzen en onderscheidingen geresulteerd, zoals de prijs voor de ruimtelijke ordening, die aan de stad toegekend voor de uitgebreide raffinage van de openbare ruimte en pleinen.

Hoe kom je in Grenaa Veerboot Haven

 • Grenaa Haven Adres

  Færgevej 1, 8500 Grenå

 • Grenaa Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Grenaa vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Grenaa Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!