Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Grenaa Veerboot Haven

  • Grenaa Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Grenaa vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Grenaa Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Grenaa Veerdiensten

Grenaa Gids

Grenaa Gids

Grenaa is een stad aan de oostkust van het schiereiland Jutland in het noorden van Denemarken. Het oude stadje Grenaa is de hoofdstad van Djursland gemeente. De haven en de stad zijn samengebonden op natuurlijke wijze door Grenaaen , de stroom Grenaa die overal gevolgd kan worden door een stelsel van paden. Dicht bij het centrum van de stad, de plantage en de heide staan open voor een recreatiegebied dat 400 hectare bedraagt. Het voetgangersgebied in het centrum van de stad hebben veel speciale winkels en winkelcentra en de stedelijke omgeving is rijk aan prachtige historische gebouwen uit verschillende perioden. Vele middelen zijn gebruikt om een interessante en coherent stadsmilieu te creëren. Dit heeft in een groot aantal prijzen en onderscheidingen geresulteerd, zoals de prijs voor de ruimtelijke ordening, die aan de stad toegekend voor de uitgebreide raffinage van de openbare ruimte en pleinen.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.