Greenlines DP
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Greenlines DP

Nieuwste aanbiedingen voor Greenlines DP

Greenlines DP

Greenlines DP, gevestigd buiten Ho Chi Minh City, is een hogesnelheids-veerdienstmaatschappij die een aantal van de snelste veerbootroutes in Ho Chi Minh City aanbiedt. Recent heeft Greenlines DP zijn vloot van schepen vernieuwd en nieuwe veerbootroutes toegevoegd.

Welke veerdiensten biedt Greenlines DP aan?

Greenlines DP biedt momenteel een scala aan veerdiensten vanuit het centrum van Ho Chi Minh City, maar ook vanuit de voorsteden van Ho Chi Minh City. Er zijn hier een aantal veerdiensten die enkele van de snelste veerdiensten vanuit Ho Chi Minh-stad bieden, en u kunt veerboten naar zowel Vung Tau, als Can Gia nemen. Bezoek voor meer informatie over de beschikbare routes de specifieke routepagina's.

Wat voor schepen heeft Greenlines DP?

Greenlines DP gebruikt verschillende veerboten, zoals hun ongelooflijk snelle catamarans, waarvan de nieuwste pas vorig jaar aan hun vloot zijn toegevoegd. Zij hebben ook de veel grotere schepen, die veel meer passagiers kunnen vervoeren, en hun veel kleinere voetveerboten, die een kleinere capaciteit hebben, maar nog steeds even snel zijn als de rest van hun vloot. Bezoek voor meer informatie over de schepen die Greenlines DP in de vaart heeft de specifieke pagina's over schepen.

Wat zijn de ticketprijzen van Greenlines DP veerboten?

Vanwege de verschillende routes en seizoensgebonden veranderingen in de ticketprijzen is er geen vaste prijs voor de veerboten - wij raden u aan gebruik te maken van onze handige tool om de beste routes en prijzen voor u te vinden.

Bekijk Greenlines DP dienstregelingen, prijzen en boek Greenlines DP ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Greenlines DP ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking