Goedkope veerboten naar Tunesië via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Tunesië op onze Goedkope veerboten naar Tunesië pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Tunesië bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Tunesië of exclusieve Tunesië aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Tunesië te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Tunesië pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

40% korting op GNV-overtochten in 2023

Geplaatst:11 juni 2023 09:28

Grandi Navi Veloci verzorgt vele overtochten over de Middellandse Zee, en is nu beschikbaar tot eind september 2023.

Over Tunesië

Tunesië is een land gelegen aan de Middellandse kust van Noord-Afrika. Het is de meest oostelijke gelegen en kleinste van de naties in het Atlas gebergte, grenzend aan Algerije in het westen en Libië in het zuiden en oosten. Veertig procent van het land bestaat uit de Sahara woestijn, en de rest bestaat uit vruchtbare grond, met goed toegankelijke kusten. Deze Arabisch- Berber natie is een van de meest liberale in de islamitische wereld, alcohol is vrij verkrijgbaar en vrouwen moeten krijgen geen gevoel van ïntimidatie. De hoofdstad Tunis laat de diversiteit van het land zien. Haar Franse koloniale verleden heeft een ingrijpende invloed (alleen onafhankelijkheid in 1956) aan het land, vooral te zien in haar verfijnde Franse keuken stijlen, gecombineert met Arabische specerijen.
Sinds de onafhankelijkheid, Tunesië, eerst onder de 30 – jaar leiding van Habib Bourgiba, en nu onder een regering onder leiding van Zine El Abidine Ben Ali, die nu in zijn vierde termijn van vijf jaar is als voorzitter, heeft een gevoerde beleid gericht op preventie van het islamitisch fundamentalisme. Tunisie is ook een van de meest vooruitstrevende Arabische landen op het gebied van vrouwenrechten, en heeft veruit de meest succesvolle economie in de regio.