Goedkope veerboten naar Sardinië via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Sardinië op onze Goedkope veerboten naar Sardinië pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Sardinië bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Sardinië of exclusieve Sardinië aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Sardinië te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Sardinië pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Vaar over de Middellandse Zee met Moby, Tirrenia & Toremar

Geplaatst:15 juni 2023 10:33 Maatschappijen: Moby Lines, Tirrenia & Toremar

Moby Lines, Tirrenia en Toremar bieden tal van veerbootroutes in de Middellandse Zee, naar Sardinië, Sicilië, Corsica en Elba – en het is nu mogelijk om een overtocht in 2023 te boeken. Je kunt dus vandaag al plannen maken voor het volgend jaar.

40% korting op GNV-overtochten in 2023

Geplaatst:11 juni 2023 09:28

Grandi Navi Veloci verzorgt vele overtochten over de Middellandse Zee, en is nu beschikbaar tot eind september 2023.

Over Sardinië

Het Italiaanse eiland Sardinië is het op één na grootste eiland in de Middellandse Zee. Sardinië ligt ten westen van het vasteland van Italië, pal ten zuiden van het Franse eiland Corsica en ten noorden van Tunesië.

Wat is er te doen op Sardinië?
Sardinië behoort tot de populairste toeristische bestemmingen van Italië. Het eiland kent idyllische stranden en een authentiek binnenland met dromerige dorpjes. Op het eiland bevindt zich weinig industrie, waardoor het landschap schoon en ongerept is. Naast zon en zee kunt u op Sardinië genieten van culinaire hoogstandjes zoals Pane Carasau, een dubbelgebakken Sardijnse broodsoort, en Dolci Sardi, overheerlijke zoete koekjes. Liefhebbers van kunst en cultuur moeten zeker een bezoekje brengen aan Cagliari, de hoofdstad van Sardinië. Hier bevinden zich onder andere de kathedraal Santa Maria, botanische tuinen en een prachtig Romeins amfitheater.

Vervoer
U kunt Sardinië verkennen per auto of ervoor kiezen om een scooter te huren. Daarnaast beschikt het eiland over een uitgebreid trein- en busnetwerk. Vanuit de hoofdstad Cagliari rijden trams en bussen naar de nabijgelegen stranden.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?
Om te profiteren van de laagste prijzen is het aan te raden om uw overtocht zo vroeg mogelijk te boeken. De beste tijd om Sardinië te bezoeken is tijdens de relatief rustige maanden april, mei en juni. De bloemen staan dan in volle bloei en het zeewater is al heerlijk warm. De grootste toeristenstroom vindt plaats in de maanden juli en augustus.