Goedkope veerboten naar Noorwegen via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Noorwegen op onze Goedkope veerboten naar Noorwegen pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Noorwegen bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Noorwegen of exclusieve Noorwegen aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Noorwegen te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Noorwegen pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Noorwegen

Noorwegen ligt in de Noord-Europese regio Scandinavië. Het land grenst in het oosten aan Zweden en in het noordoosten aan Finland en Rusland. De hoofdstad van Noorwegen is Oslo.

Wat is er te doen in Noorwegen?

Het schitterende landschap van Noorwegen is ontstaan tijdens de opeenvolgende ijstijden en sindsdien eigenlijk weinig veranderd. Noorwegen staat bekend om zijn adembenemend mooie fjorden en indrukwekkende watervallen. Het fjordengebied in het westen van het land is door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Het grootste en diepste fjord van Noorwegen is Sognefjorden, ook wel de Koning der Fjorden genoemd. Zowel de Noren zelf als de vele toeristen die het land bezoeken genieten het hele jaar door van het buitenleven in de prachtige natuur. Noorwegen is bij uitstek geschikt voor sportievelingen. Het land biedt uitstekende mogelijkheden voor liefhebbers van skiën, langlaufen, zwemmen, raften en paragliden. Als u van cultuur en geschiedenis houdt, vindt u in de historische hoofdstad Oslo geweldige musea zoals het Vikingschipmuseum en het Munch Museum. De Noorse keuken bevat veel elementen uit de Vikingentijd. Typische lekkernijen zijn flatbrød (flinterdun, knapperig brood) en brunost (bruine kaas).

Vervoer

Noorwegen is een groot land dat beschikt over een uitstekend wegennet. Daarnaast kent Noorwegen een efficiënt openbaar vervoerssysteem met treinen en bussen. In de hoofdstad Oslo rijden trams en metro's.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Het is te adviseren om uw overtocht per veerboot ruim voor vertrek te boeken. Op die manier heeft u een ruime keuze als het gaat om de prijzen en beschikbaarheid. Afhankelijk van uw voorkeur is een bezoek aan Noorwegen het hele jaar de moeite waard. In juni, juli en augustus kunt u de beroemde middernachtzon bewonderen en leent het weer zich uitstekend voor het maken van wandel- of fietstochten. In mei en september kunt u genieten van de milde temperaturen en prachtige kleuren van de natuur.