Goedkope veerboten naar Mallorca via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Mallorca op onze Goedkope veerboten naar Mallorca pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Mallorca bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Mallorca of exclusieve Mallorca aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Mallorca te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Mallorca pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Mallorca

Mallorca behoort tot de Ballearen, een Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Het eiland heeft ongeveer 858.000 inwoners. Zij spreken Spaans, Catalaans en de lokale spreektaal Mallorquín. De bekendste inwoner van Mallorca is de toptennisser Rafael Nadal.

Wat is er te doen op Mallorca?

Mallorca is een schitterend eiland met uitgestrekte stranden en beschutte baaien. De stranden bij Arenal, Can Pastilla en Magaluf zijn zeer levendig en populair onder toeristen. Op deze stranden vindt u talrijke balnealio’s, kleine strandtentjes. De badplaats Cala D’or ligt iets verder in het oosten van het eiland en beschikt over mooie baaien met kleine, rustige stranden. In het noorden van het eiland bevinden zich de steden Alcudia met zijn badplaats Port de Alcudia en Pollenca met Port de Pollenca. Deze stranden zijn bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. In het westen van het eiland ligt de hippe badplaats Deia beach. Naast zon en zee heeft Mallorca ook veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. De hoofdstad Palma de Mallorca heeft een oud Romeins centrum en maar liefst acht havens met zo'n 3000 ligplaatsen voor boten. Ten zuidwesten van de stad ligt het kasteel Bellver, met prachtig uitzicht over de stad. De kathedraal La Seu ligt aan het water en vormt een ideaal vertrekpunt voor wandelingen door Palma.

Vervoer

Mallorca beschikt over een uitgebreid wegennet en een modern openbaar vervoerssysteem met bussen en treinen. Vanuit Palma de Mallorca vertrekt een nostalgische oude trein naar Soller. Deze trein rijdt in een uurtje door de bergen van Mallorca en is een geweldige manier om het eiland te ontdekken.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Mallorca is een populaire toeristische bestemming en het is aan te raden om uw overtocht per veerboot zo vroeg mogelijk te boeken. De beste periode om Mallorca te bezoeken is tussen de maanden maart en mei. De temperaturen zijn dan al aangenaam en het eiland is in het voorjaar minder druk dan in het hoogseizoen.