Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Goedkope veerboten naar Italië via directferries.nl

Over Italië

Italië is een land in Zuid-Europa. Het noorden van Italië grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië. De rest van het land wordt omringd door Tyrreense Zee, de Middellandse Zee, de Ionische Zee en de Adriatische Zee. Naast het vasteland van Italië bestaat het land ook uit de eilanden Sicilië, Sardinië en Elba, en een aantal kleinere eilanden.

Wat is er te doen in Italië?
Er zijn maar weinig landen zo veelzijdig als Italië. Het land kent een rijke geschiedenis. Steden als Rome, Florence, Sienna, Venetië, Pisa en Verona spreken tot de verbeelding. De Italiaanse steden zijn bruisend en bevatten vele historische bezienswaardigheden. Sportievelingen kunnen skiën in de Alpen en prachtige fietstochten maken. Zonaanbidders komen naar Italië vanwege de prachtige stranden en schitterende meren.

Italië is altijd een voorloper geweest als het gaat om de laatste mode en in Milaan zijn talloze modemerken gevestigd als Gucci, Prada, Versace, Dolce & Gabbana en Armani.

De Italiaanse keuken is bij velen geliefd. In Napels worden de beste pizza's ter wereld gebakken. De Italianen zijn erg gastvrij en delen graag hun traditionele recepten.

Vervoer
Italië beschikt over een uitgebreid wegennet en een efficiënt openbaar vervoerssysteem. Vanuit verschillende havens in Italië vertrekken veerboten naar Frankrijk, Spanje, Griekenland, Kroatië, Albanië en Algerije.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?
Om zeker te zijn van beschikbaarheid en de laagste prijzen is het aan te raden om uw overtocht zo vroeg mogelijk te boeken. De beste tijd van het jaar om Italië te bezoeken is van april tot juni en van midden-september tot oktober. De temperaturen zijn dan erg comfortabel en de wachtrijen bij de bezienswaardigheden korter dan tijdens de drukke zomermaanden.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.