Goedkope veerboten naar Guernsey via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Guernsey op onze Goedkope veerboten naar Guernsey pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Guernsey bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Guernsey of exclusieve Guernsey aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Guernsey te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Guernsey pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Guernsey

Guernsey is gelegen in de Golf van St Malo, 30 mijl uit de kust van Frankrijk en 80 mijl van de zuidkust van Engeland.

De eilanden maakten deel uit van Normandië van 933, waarbij een link werd gemaakt tussen Groot-Brittannië en Frankrijk, die te herkennen is in Norman Law, familienamen en Guernesaise, de lokale taal.

Het eiland was de thuisbasis van de Franse dichter Victor Hugo, wiens huis een intrigerende monument voor zijn 15-jarige ballingschap biedt. Zijn creatieve geest leeft voort in een non-stop programma van tentoonstellingen en optredens.

De 20e eeuw liet ook zijn sporen, toen de eilanden bolwerken werden in de Tweede Wereldoorlog Atlantikwall van Europa. De erfenis is een labyrint van vestingwerken, plus fascinerende musea die het dagelijks leven in Brittannië recreëren.