Goedkope veerboten naar Balearen via directferries.nl

Vind de goedkoopste overtochten naar Balearen op onze Goedkope veerboten naar Balearen pagina. directferries.nl geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Balearen bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Balearen of exclusieve Balearen aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Balearen te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Balearen pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Balearen

De Balearen zijn onder andere Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera, plus talloze eilanden, zoals degenen die de La Cabrera Archipel vormen, bekend als een Marine -Land National Park.

Balearen zijn een autonome gemeenschap met een eigen regering en een combinatie van elegante vakantieoorden, de rust van de grotten en stranden, haar heldere water, de diversiteit en milde klimaat met een eigen karakter die de eilanden onderscheidt van de rest van Spanje. Ibiza is volkomen uniek, het eiland is levendig en tolerant met een intense, schandalig straatleven en een drijvende zomer bevolking. Formentera, klein en een beetje wild, is zeer dicht bij Ibiza, maar het worstelt om zijn eigen alternatieve imago van teruggetrokken kunstenaars en nationale toeristen presenteren. Mallorca, het grootste en bekendste staat bekend om zijn stranden en kreken, samen met een verscheidenheid aan landschappen, waaronder de steile bergketen van Tramuntana, de natuurparken, steden visser en de olijf-en amandelbomen velden op zoek naar mooi. En in het oosten ligt Menorca, een rustige en ontspannen eiland met twee belangrijkste steden, de hoofdstad Maó (Mahon ), en de zeer charmante, zakformaat haven van Ciutadella.