COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

GLD Atlantique

GLD Atlantique was de merknaam voor de eerste Spaans-Franse 'snelweg van de zee', tussen de havens van St Nazaire (Nantes) en Gijón.

GLD Atlantique was een joint venture van Grimaldi Lines en LD Lines, twee van de grootste Europese veerbootmaatschappijen. Vandaag de dag wordt de passagiersdienst aangeboden onder de naam LD Lines.

Op de route tussen St Nazaire en Gijon vaart u op een veerboot met voldoende capaciteit voor 800 passagiers. Aan boord vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten van een moderne veerboot.

Het 'snelweg van de zee' concept is bedacht om de wegen door de Pyreneeën te ontlasten (met name de N10) en een milieuvriendelijker alternatief te bieden.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van GLD Atlantique raadplegen en GLD Atlantique veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen GLD Atlantique ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

GLD Atlantique klantenrecensies.

  • "prima"

    beetje wilde zee, maar was een prima ferrie.

    Lees meer Lees minder