GLD Atlantique
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor GLD Atlantique

Nieuwste aanbiedingen voor GLD Atlantique

GLD Atlantique

GLD Atlantique was de merknaam voor de eerste Spaans-Franse 'snelweg van de zee', tussen de havens van St Nazaire (Nantes) en Gijón.

GLD Atlantique was een joint venture van Grimaldi Lines en LD Lines, twee van de grootste Europese veerbootmaatschappijen. Vandaag de dag wordt de passagiersdienst aangeboden onder de naam LD Lines.

Op de route tussen St Nazaire en Gijon vaart u op een veerboot met voldoende capaciteit voor 800 passagiers. Aan boord vindt u alle voorzieningen die u mag verwachten van een moderne veerboot.

Het 'snelweg van de zee' concept is bedacht om de wegen door de Pyreneeën te ontlasten (met name de N10) en een milieuvriendelijker alternatief te bieden.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van GLD Atlantique raadplegen en GLD Atlantique veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen GLD Atlantique ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

GLD Atlantique klantenrecensies.

  • "prima"

    beetje wilde zee, maar was een prima ferrie.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking