COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

FreeBird Express

FreeBird Express, voorheen bekend als Pacha Express, is een van de modernste rederijen van Indonesië met veerdiensten tussen Amed in het oosten van Bali, de Gili-eilanden en Bangasal in het noordoosten van Lombok.

Met een gemiddelde reistijd van slechts drie kwartier tot twee uur streeft FreeBird Express ernaar om snelle overtochten te verzorgen. Professionaliteit en veiligheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Aan boord van de moderne schepen vindt u comfortabele stoelen, een ruim zonnedek waar u het prachtige landschap kunt bewonderen en hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen. Elke passagier ontvangt een gratis fles mineraalwater en een schone handdoek.

FreeBird Express biedt ook op aanvraag een gratis pendeldienst aan van en naar de mooiste toeristische bestemmingen van Bali. Hierdoor is het nog makkelijker om tussen de prachtige eilanden van Indonesië te reizen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van FreeBird Express bekijken en FreeBird Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van FreeBird Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord FreeBird Express