fjord_line_ms_oslofjord

MS Oslofjord

Dit schip wordt niet meer bediend door Fjord Line.

Deze gids is alleen van toepassing voor wanneer het schip werd bediend door Fjord Line en deze informatie is niet geldig voor huidige schepen en toekomstige activiteiten.

MS Oslofjord werd gebouwd in 1993, in Finland. Na de totale upgrade in uiterlijk en ontwerp v werd de MS Oslofjord weer in gebruik genomen als een cruise schip in juni 2014. Het schip heeft een capaciteit van maximaal 1800 passagiers en 300 voertuigen. Er tal van faciliteiten aan boord waaronder bars, twee restaurants, een speelplaats, belastingvrij winkel en nog veel meer.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

MS Oslofjord heeft ruimte en zitplaatsen voor iedereen, van vliegtuigtype stoelen in de gemeenschappelijke ruimte tot zitplaatsen op het buitendek. De meeste hutten aan boord zijn tijdens de re-fit verwijderd om ruimte te maken voor meer voorzieningen en zitplaatsen.

Eten en drinken aan boord

MS Oslofjord net als alle Fjord line schepen heeft een breed scala aan restaurants en bars waar u eten en drank kunt kopen. Commandor Buffet op dek 3 biedt plaats aan 178 passagiers, waar ontbijt, lunch en diner met warm en koude maaltijden worden geserveerd. Een alternatieve plek om te dineren is de Oasis Garden Buffet, hier kunt u uwzelf helpen met wat lekkernijen, varieerend van de heerlijke producten bereid uit de bakkerij van Fjord Lin tot zelfgemaakte warme en koude maaltijden. Fjord Lounge, Fjord Beach Bar en de Sunbar bieden zitplaatsen waar u kunt genieten van een lekkere drank met een lichte snack.

Shoppen aan boord

MS Oslofjord heeft de grootste belastingvrije winkel van de Fjord Line vloot. De 1200 vierkante meter winkel biedt koopjes voor jezelf of geliefden.

Reizen met kinderen

Kinderen zullen zich lekker bezig houden in de kleurrijke en leuke speelkamer aan boord van de MS Oslofjord. Tijdens de schoolvakanties, Fjord Line voegt iets extras toe voor de kinderen, zoals leuke en spannende activiteiten.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze MS Oslofjord gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord MS Oslofjord

fjord_line_ms_oslofjord1 fjord_line_ms_oslofjord2 fjord_line_ms_oslofjord3

MS Oslofjord Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip