COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ferry Las Perlas

Ferry Las Perlas biedt snelle overtochten aan in de Golf van Panama en verbindt Panama City met de archipel van de Pearl Eilanden, in Midden-Amerika.

Ferry Las Perlas is een jong Panamees bedrijf dat een zeer moderne service biedt aan de lokale bevolking en een groeiend aantal toeristen.

De reguliere veerdiensten van Ferry Las Perlas brengen passagiers van de Trump Tower in centrum van Panama naar de eilanden Saboga, Contadora en Viveros. De overtochten duren ongeveer 90 minuten. Ferry Las Perlas staat garant voor een zorgeloze overtocht aan boord van catamarans die speciaal zijn toegerust voor het varen over de Golf van Panama.

Aan boord vindt u tv's met LCD schermen, café-bar en zitgedeeltes met airco. Op het zonnedek met strandstoelen kunt u heerlijk zonnen!

Op de Pearl Islands vindt u schitterende vogels en stranden waar schildpadden zich nestelen. De helderblauwe zee bij Saboga Island is de perfecte plek om dolfijnen en walvissen te spotten.

Bekijk Ferry Las Perlas dienstregelingen, prijzen en boek Ferry Las Perlas ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Ferry Las Perlas ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Ferry Las Perlas routes