COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ferries Del Caribe

Ferries del Caribe verzorgt overtochten tussen Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) en San Juan (Puerto Rico). Ferries del Caribe is de beste keuze voor de ongeveer 402,3 kilometer lange reis tussen Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek.

De overtochten duren 12 uur en passagiers overnachten aan boord. De veerboot vertrekt op zondag, dinsdag en donderdag vanuit Santo Domingo, en vaart op maandag, woensdag en vrijdag weer terug vanuit San Juan. Op zaterdag zijn er geen overtochten.

Ferries del Caribe werd opgericht in 2004 en beschikt over een veerboot waarop plaats is voor ongeveer 1750 passagiers en 70 auto's. Aan boord vindt u lounges met stoelen in Pullman-stijl en een ruim aanbod aan cabines. Voor optimaal comfort kunt u bijvoorbeeld upgraden naar een Deluxe Ocean View cabine met uitzicht op zee, koelkast, TV, eenpersoons- en tweepersoonsbed.

Op het Open Deck vindt u televisieschermen en een goed gevulde bar. Wat later op de avond kunt u in de Del Mar Bar genieten van een gezellige sfeer en muziek. De restaurants serveren 's ochtends ontbijt en 's avonds een buffet met overheerlijke gerechten. Voor het kopen van souvenirs en alcohol kunt u terecht in de taxfree winkel aan boord.

Direct Ferries biedt Ferries Del Caribe dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Ferries Del Caribe overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Ferries Del Caribe dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Ferries Del Caribe routes