DBS Cruise Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor DBS Cruise Ferry

DBS Cruise Ferry

DBS Cruise Ferry biedt veerdiensten aan over de Japanse Zee, ook wel de Oostzee van Korea genoemd. Deze veerbootmaatschappij verzorgt overtochten tussen de steden Vladivostok in Rusland, Donghae in Zuid-Korea en Sakaiminato in Japan.

De veerboot van DBS Cruise Ferry heet Eastern Dream. Dit vaartuig is 140 meter lang en kan een maximale snelheid bereiken van 22 knopen. Eastern Dream heeft voldoende capaciteit voor 500 passagiers en 66 voertuigen. Aan boord van het vaartuig vindt u een groot aanbod aan luxueuze en eenvoudige suites. U kunt dineren in een van de uitstekende restaurants of winkelen in een van de vele winkels. Zelfs een nachtclub en sauna ontbreken niet om ervoor te zorgen dat uw reis zo zorgeloos mogelijk verloopt.

DBS Cruise Ferry werd opgericht in 2009 en doet er alles aan om passagiers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klantenservice staat erg hoog in het vaandel, wat ervoor heeft gezorgd dat

DBS Cruise Ferry inmiddels is uitgegroeid tot een van de grootste veerbootmaatschappijen in de regio. Zodra u aan boord stapt, wordt u begroet door de vriendelijke en professionele medewerkers waar u terecht kunt met al uw vragen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van DBS Cruise Ferry bekijken en DBS Cruise Ferry veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van DBS Cruise Ferry bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord DBS Cruise Ferry

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.