Dain Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Dain Ferry

Dain Ferry

Dain Ferry biedt veerroutes aan tussen Incheon in Zuid-Korea en de haven van Dalian in China. De overtochten vertrekken meerdere malen per week, het hele jaar door.

De moderne veerboten die varen tussen de Chinese grensplaats en het Zuid-Koreaanse vasteland hebben voldoende capaciteit voor 510 passagiers en kunnen een snelheid bereiken van 25 knopen. Alle schepen van Dain Ferry zijn uitgerust met een moderne veiligheidsuitrusting die regelmatig wordt vervangen. Daarnaast beschikken de schepen over een groot aanbod aan cabines, waaronder cabines die geschikt zijn voor het hele gezin.

Sinds haar oprichting in 1996 heeft Dain Ferry een reputatie verworven als een van de meest betrouwbare veerbootmaatschappijen in Zuid-Korea en China. Aan boord vindt u een groot aantal zitplaatsen. Daarnaast kunt u onderweg eten en drinken bestellen of goedkoop winkelen in de taxfree winkel.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Dain Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.