Boek uw overtocht naar Cuxhaven

De veerhaven van Cuxhaven in Duitsland verbindt u met Brunsbuttel in Duitsland met een keuze uit 35 ferry overtochten per week. De duur van de Cuxhaven naar Brunsbuttel overtocht uit 1 uur en het kruispunt wordt bediend door Elbferry.

Cuxhaven Havenkaart

Klik voor Kaart

Cuxhaven Veerdiensten

 • Elbferry
  • 5 afvaarten / dag 1 uur
  • Prijsaanvraag

Cuxhaven Gids

Cuxhaven is een onafhankelijke stad in de Duitse deelstaat Nedersaksen, gelegen aan de kust van de Noordzee bij de monding van de Elbe. De stadsdisctricten Duhnen, Döse en Sahlenburg zijn populaire vakantiebestemmingen aan de Noordzee.

De oorsprong van het toerisme dateert terug naar 1816 toen in Cuxhaven een badplaats werd gesticht. Cuxhaven is sinds 1964 een erkende klimaat badplaats en vakantieregio van Cuxland. Met maar net iets meer dan 50.000 inwoners is Cuxhaven geen grote stad. Echter, in de regio worden jaarlijks grofweg 3 miljoen overnachtingen geboekt en is daarmee een van de grootste badplaatsen van Duitsland.

De vissersindustrie en haven zijn de twee andere voorname traditionele bedrijven van Cuxhaven. De stad heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in het moderniseren en uitbreiden van de haven.

Hoe kom je in Cuxhaven Veerboot Haven

 • Cuxhaven Haven Adres

  Albert-Ballin-Platz 3, 27472 Cuxhaven

 • Cuxhaven Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Cuxhaven vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Cuxhaven Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!