COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Crown Fast Cruise

Er zijn veel veerbootmaatschappijen actief rondom Bali, maar er zijn maar weinig bedrijven die overtochten aanbieden van de luxe resorts van Sanur naar het schitterende eiland Nusa Penida, iets ten zuidoosten van Bali. Crown Fast Cruise biedt een betrouwbare en efficiënte veerdienst aan en is mede hierdoor uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde veerbootmaatschappijen van Indonesië.

De overtocht over de Straat van Badung van Sanur naar Nusa Penida neemt ongeveer 30 minuten in beslag. De voorzieningen aan boord zijn dan ook beperkt, maar op het zonnedek kunt u zich vergapen aan de adembenemende omgeving. De vriendelijke medewerkers van Crown Fast Cruise delen aan boord gratis flesjes mineraalwater uit.

Het vaartuig heeft voldoende capaciteit voor 70 passagiers. Veiligheid staat hoog in het vaandel en iedere boot beschikt over 80 reddingsvesten, 3 brandblussers en 2 reddingsboten.

De service van Crown Fast Cruis begint al voordat u aan boot stapt. U wordt door de transferdienst opgehaald bij het resort en naar de teriminal gebracht. En na afloop van excursie brengt de transferdienst u weer terug naar het resort.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Crown Fast Cruise bekijken en Crown Fast Cruise veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Crown Fast Cruise bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Aan boord Crown Fast Cruise

Alle Crown Fast Cruise routes

Alternatieve maatschappijen en routes