Conocemos Navegando
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Conocemos Navegando

Conocemos Navegando

Conocemos Navegando biedt overtochten aan in de prachtige Colombiaanse archipel van San Andrés, Providencia en Santa Catalina, gelegen aan de oostkust van Nicaragua. Daarnaast verzorgt Conocemos Navegando dagtochten naar het eilandje Cayo Bolivar.

Het bedrijf is oorspronkelijk als particuliere ondernemer begonnen, maar heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een populaire lokale veerbootmaatschappij. De eerste catamaran van de vloot werd gebouwd in 2009 en biedt nog steeds een uitstekende service.

De vloot van Conocemos Navegando bestaat uit twee hoogwaardige catamarans; 'El Sensation' en 'El Splendor', die zowel een veilige als snelle en aangename reis en ervaring bieden. Aan boord van de schepen vindt u zitplaatsen met airco, uitstekende faciliteiten en een onovertroffen uitzicht op de archipel. 'El Sensation' heeft voldoende capaciteit voor 65 passagiers, terwijl 'El Splendor', uitgerust met twee motoren van 405 pk, 71 passagiers kan vervoeren.

Onderweg kunt u genieten van de kleurrijke onderwaterwereld en prachtig koraalrif.

Direct Ferries biedt Conocemos Navegando dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Conocemos Navegando overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Conocemos Navegando dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Conocemos Navegando

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.