COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Conocemos Navegando

Conocemos Navegando biedt overtochten aan in de prachtige Colombiaanse archipel van San Andrés, Providencia en Santa Catalina, gelegen aan de oostkust van Nicaragua. Daarnaast verzorgt Conocemos Navegando dagtochten naar het eilandje Cayo Bolivar.

Het bedrijf is oorspronkelijk als particuliere ondernemer begonnen, maar heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een populaire lokale veerbootmaatschappij. De eerste catamaran van de vloot werd gebouwd in 2009 en biedt nog steeds een uitstekende service.

De vloot van Conocemos Navegando bestaat uit twee hoogwaardige catamarans; 'El Sensation' en 'El Splendor', die zowel een veilige als snelle en aangename reis en ervaring bieden. Aan boord van de schepen vindt u zitplaatsen met airco, uitstekende faciliteiten en een onovertroffen uitzicht op de archipel. 'El Sensation' heeft voldoende capaciteit voor 65 passagiers, terwijl 'El Splendor', uitgerust met twee motoren van 405 pk, 71 passagiers kan vervoeren.

Onderweg kunt u genieten van de kleurrijke onderwaterwereld en prachtig koraalrif.

Direct Ferries biedt Conocemos Navegando dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Conocemos Navegando overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Conocemos Navegando dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Conocemos Navegando routes