COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Colonia Express

Colonia Express biedt veerdiensten aan over de Rio de La Plata in Zuid-Amerika en verbindt de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires met de Uruguayaanse stad Colonia del Sacramento.

De maatschappij biedt een veilige, kwalitatief hoogwaardige veerdienst aan tegen een betaalbare prijs. Reizen met Colonia Express is een geweldige en voordelige manier om van deze twee landen te genieten.

De vloot bestaat uit twee moderne, high-speed catamarans genaamd 'Buenos Aires Express' en 'Colonia Express', die meer passagiers kan vervoeren. Elk vaartuig is volledig uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologie evenals een breed scala aan voorzieningen, waaronder een cafetaria met zelfbediening, een winkel, lcd-televisie en comfortabele stoelen.

Naast de reguliere veerdiensten verzorgt Colonia Express ook een exclusieve busdienst tussen de steden Montevideo, Punta del Este en andere locaties in Uruguay. Op die manier kunt u met gemak door het land reizen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Colonia Express bekijken en Colonia Express veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Colonia Express bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Colonia Express routes