Catalina Flyer
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Catalina Flyer

Catalina Flyer

Catalina Flyer is een Amerikaanse veerbootmaatschappij die het hele jaar door retourvaarten aanbiedt van Newport Beach naar Catalina Island. Catalina Flyer ligt op korte afstand van het centrum van Los Angeles en is sinds 1988 actief in de vervoersdienst en biedt dagelijks frequente reizen aan van Newport Beach naar Avalon.

De Catalina Flyer is een catamaran veerboot die tot 600 passagiers in één reis kan vervoeren. Het duurt meestal ongeveer 75 minuten om de rondreis te voltooien, waardoor het een snelle en gemakkelijke veerbootroute is. Bovendien kunnen passagiers verfrissingen en hapjes kopen bij de snackbar aan boord. Er is ook een zonnedek beschikbaar zodat passagiers onderweg kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht op de kust. Houd er rekening mee dat u een uur voor de geplande vertrektijd moet aankomen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Catalina Flyer bekijken en Catalina Flyer veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Catalina Flyer bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.