Caribbean Sprinter
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Caribbean Sprinter

Caribbean Sprinter

Caribbean Sprinter, ook wel bekend als Ocean Ferry Belize, is een toonaangevende Caribische rederij die overtochten aanbiedt vanuit Belize City, San Pedro en Caye Caulker. Ze bieden de snelste service in de regio en besparen passagiers ongeveer een uur op een overtocht van Belize City naar San Pedro.

Caribbean Sprinter-veerboten kunnen tussen de 60 en 110 passagiers in één enkele reis vervoeren. Elk vaartuig is uitgerust met ten minste twee motoren voor optimale snelheid en is speciaal ontworpen met V-vormige rompen om de soepelste reis te garanderen, ongeacht de weersomstandigheden. Ze worden ook beheerd door een ervaren team, dat tijdens de hele reis aan al je wensen zal voldoen.

Passagiers worden dringend verzocht om ten minste 1 uur voor hun geplande vertrek aanwezig te zijn om tijd te hebben voor het inchecken.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Caribbean Sprinter bekijken en Caribbean Sprinter veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Caribbean Sprinter bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.