BornholmerFærgen

BornholmerFærgen is een Deense veerbootmaatschappij met veerdiensten tussen Duitsland, Denemarken, Zweden en het Deense eiland Bornholm.

De veerdienst naar Bornholm bestaat al meer dan 140 jaar. Het belangrijkste doel van deze dienst is het vervoeren van passagiers, post en goederen van en naar het eiland Bornholm. De naam van het bedrijf werd in 2010 veranderd van Bornholmstrafikken naar BornholmerFærgen.

Het pittoreske eiland Bornholm wordt ook wel de 'Deense Parel aan de Baltische Zee' genoemd. Het eiland kent een prachtig rotsenlandschap en veel zonuren. Een bezoek aan Bornholm is een unieke ervaring die dankzij BornholmerFærgen voor veel reizigers is weggelegd.

BornholmerFærgen beschikt over een relatief kleine vloot van 3 comfortabele en moderne veerboten genaamd Villum Clausen, Povl Anker and Hammerodde. Aan boord van ieder schip vindt u goed gesorteerde winkels, een bistro-achtig restaurant en speelruimtes voor kinderen. Voor langere overtochten kunt u gebruikmaken van stijlvolle cabines.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van BornholmerFærgen bekijken en BornholmerFærgen veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van BornholmerFærgen bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle BornholmerFærgen routes

Alternatieve maatschappijen en routes