BornholmerFærgen
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor BornholmerFærgen

Nieuwste aanbiedingen voor BornholmerFærgen

BornholmerFærgen

BornholmerFærgen is een Deense veerbootmaatschappij met veerdiensten tussen Duitsland, Denemarken, Zweden en het Deense eiland Bornholm.

De veerdienst naar Bornholm bestaat al meer dan 140 jaar. Het belangrijkste doel van deze dienst is het vervoeren van passagiers, post en goederen van en naar het eiland Bornholm. De naam van het bedrijf werd in 2010 veranderd van Bornholmstrafikken naar BornholmerFærgen.

Het pittoreske eiland Bornholm wordt ook wel de 'Deense Parel aan de Baltische Zee' genoemd. Het eiland kent een prachtig rotsenlandschap en veel zonuren. Een bezoek aan Bornholm is een unieke ervaring die dankzij BornholmerFærgen voor veel reizigers is weggelegd.

BornholmerFærgen beschikt over een relatief kleine vloot van 3 comfortabele en moderne veerboten genaamd Villum Clausen, Povl Anker and Hammerodde. Aan boord van ieder schip vindt u goed gesorteerde winkels, een bistro-achtig restaurant en speelruimtes voor kinderen. Voor langere overtochten kunt u gebruikmaken van stijlvolle cabines.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van BornholmerFærgen bekijken en BornholmerFærgen veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van BornholmerFærgen bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

BornholmerFærgen klantenrecensies.

 • "aangename overtocht met Hammerodde"

  vlotte check-in (zowel in Sassnitz als in Ronne - goed onderhouden schip en heel schoon - lekker eten aan boord

  Lees meer Lees minder
 • "Op doorreis"

  Goede vaart ondanks de hevige wind. We Merkten er niet veel van. De boot was door het slechte slechts 35 minuten te laat. We mochten zelfs via een kennis even op de brug kijken. Leuke herinnering. Bornholm is een leuk vakantieadres, maar het is wel een eind rijden. Wij hebben daar familie wonen.

  Lees meer Lees minder
 • "Vaarplezier op de Oostzee"

  Het was een genoegen om met de ferry van Sassnitz naar Bornholm te varen. Op een meestal kalme Oostzee bijna geen voelbare deining, zeer comfortabel dus. Alle voorzieningen zijn aan boord, maar je kan ook je zelf meegenomen zaken nuttigen.

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking