COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

BornholmerFærgen

BornholmerFærgen is een Deense veerbootmaatschappij met veerdiensten tussen Duitsland, Denemarken, Zweden en het Deense eiland Bornholm.

De veerdienst naar Bornholm bestaat al meer dan 140 jaar. Het belangrijkste doel van deze dienst is het vervoeren van passagiers, post en goederen van en naar het eiland Bornholm. De naam van het bedrijf werd in 2010 veranderd van Bornholmstrafikken naar BornholmerFærgen.

Het pittoreske eiland Bornholm wordt ook wel de 'Deense Parel aan de Baltische Zee' genoemd. Het eiland kent een prachtig rotsenlandschap en veel zonuren. Een bezoek aan Bornholm is een unieke ervaring die dankzij BornholmerFærgen voor veel reizigers is weggelegd.

BornholmerFærgen beschikt over een relatief kleine vloot van 3 comfortabele en moderne veerboten genaamd Villum Clausen, Povl Anker and Hammerodde. Aan boord van ieder schip vindt u goed gesorteerde winkels, een bistro-achtig restaurant en speelruimtes voor kinderen. Voor langere overtochten kunt u gebruikmaken van stijlvolle cabines.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van BornholmerFærgen bekijken en BornholmerFærgen veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van BornholmerFærgen bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

BornholmerFærgen klantenrecensies.

  • "Op doorreis"

    Goede vaart ondanks de hevige wind. We Merkten er niet veel van. De boot was door het slechte slechts 35 minuten te laat. We mochten zelfs via een kennis even op de brug kijken. Leuke herinnering. Bornholm is een leuk vakantieadres, maar het is wel een eind rijden. Wij hebben daar familie wonen.

    Lees meer Lees minder
  • "Vaarplezier op de Oostzee"

    Het was een genoegen om met de ferry van Sassnitz naar Bornholm te varen. Op een meestal kalme Oostzee bijna geen voelbare deining, zeer comfortabel dus. Alle voorzieningen zijn aan boord, maar je kan ook je zelf meegenomen zaken nuttigen.

    Lees meer Lees minder