COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Boonsiri High Speed Ferries

Boonsiri High Speed Ferries biedt snelle overtochten per catamaran aan tussen het vasteland van Thailand en de tropische resort-eilanden Koh Mak en Koh Kood.

De veerboten vertrekken vanaf de terminal bij Laem Sok in Trat, de meest oostelijke provincie van Thailand, en varen naar Ao Salad Pier in het westen van Koh Kood en Ao Nid Pier in het noorden van Koh Mak.

Koh Kood Fantasea, de catamaran van Boonsiri High Speed Ferries, vaart het hele jaar door. Het vaartuig kan een snelheid bereiken van 25 knopen en heeft voldoende capaciteit voor ongeveer 200 passagiers. Aan boord vindt u comfortabele zitplaatsen met airco verspreid over de 2 overdekte dekken, evenals een aantal zitplaatsen in de buitenlucht op het bovendek, waar u kunt genieten van prachtige uitzichten.

Het bedrijf biedt ook een transferdienst aan naar Laem Sok. Deze deze vertrekt vanaf Khao San Road in Bangkok en doet verschillende hotels in Pattaya aan. Hierdoor is het nog makkelijker om naar de Thaise eilanden te reizen. De transferdienst is alleen beschikbaar op aanvraag en dient vooraf te worden gereserveerd.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Boonsiri High Speed Ferries bekijken en Boonsiri High Speed Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Boonsiri High Speed Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Boonsiri High Speed Ferries routes