Boonsiri High Speed Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Boonsiri High Speed Ferries

Boonsiri High Speed Ferries

Boonsiri High Speed Ferries biedt snelle overtochten per catamaran aan tussen het vasteland van Thailand en de tropische resort-eilanden Koh Mak en Koh Kood.

De veerboten vertrekken vanaf de terminal bij Laem Sok in Trat, de meest oostelijke provincie van Thailand, en varen naar Ao Salad Pier in het westen van Koh Kood en Ao Nid Pier in het noorden van Koh Mak.

Koh Kood Fantasea, de catamaran van Boonsiri High Speed Ferries, vaart het hele jaar door. Het vaartuig kan een snelheid bereiken van 25 knopen en heeft voldoende capaciteit voor ongeveer 200 passagiers. Aan boord vindt u comfortabele zitplaatsen met airco verspreid over de 2 overdekte dekken, evenals een aantal zitplaatsen in de buitenlucht op het bovendek, waar u kunt genieten van prachtige uitzichten.

Het bedrijf biedt ook een transferdienst aan naar Laem Sok. Deze deze vertrekt vanaf Khao San Road in Bangkok en doet verschillende hotels in Pattaya aan. Hierdoor is het nog makkelijker om naar de Thaise eilanden te reizen. De transferdienst is alleen beschikbaar op aanvraag en dient vooraf te worden gereserveerd.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Boonsiri High Speed Ferries bekijken en Boonsiri High Speed Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Boonsiri High Speed Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Boonsiri High Speed Ferries routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Boonsiri High Speed Ferries klantenrecensies.

  • "administratief foutje?"

    Zowel heen- als terugreis naar Koh Kood geboekt bij Boonsiri. Grtis transfer naar hotel (en terug van hotel naar pier) was toegezegd. Bij aankomst staan we op de lijst voor het juiste hotel. Bij vertrek blijken we niet op de lijst te staan waardoor we de boot (en de aansluitende bus naar Bangkok ) missen. De boot kan worden omgeboekt naar twee uur later, maar de bus moeten we opnieuw betalen. Slordig en onplezierig zo'n fout in hun administratie.

    Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.