COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Bluemar Ferries

Bluemar Ferries is de eerste veerbootmaatschappij met verbindingen tussen de prachtige Spaanse stad Barcelona en de levendige badplaats Sitges aan de noordoostkust van Spanje.

Bluemar Ferries werd opgericht door ondernemers met uitgebreide ervaring in de maritieme sector en verzorgt voor passagiers een snelle en aangename reis over de Balearische Zee.

Bluemar Ferries beschikt over een catamaran genaamd The BlueCat, met voldoende capaciteit voor 300 passagiers. Dit vaartuig bereikt een snelheid van 34 knopen, waardoor de overtocht van Barcelona naar Sitges minder dan een uur in beslag neemt. Daarnaast beschikt The BlueCat over een ruim bovendek en zitplaatsen op het benedendek. Zo kunt u optimaal genieten van de prachtige uitzichten over zee.

Aan boord vindt u een breed scala aan faciliteiten waaronder een bar waar u verse snacks kunt kopen, volledig voorzien van airco en zitplaatsen, toegang voor gehandicapten en een verschoonruimte voor passagiers die met baby's reizen.

Direct Ferries biedt Bluemar Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Bluemar Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Bluemar Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.