Barcos Caribe
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Barcos Caribe

Nieuwste aanbiedingen voor Barcos Caribe

Barcos Caribe

Barcos Caribe is een Mexicaanse exploitant die het populaire duikeiland Cozumel in de Caraïbische Zee verbindt met de haven van Playa del Carmen, aan de oostkust van Mexico, net ten zuiden van Cancun.

Cozumel is gelegen in het Arrecifes de Cozumel National Park. Het is een ideale plek om te snorkelen en duiken. Met Barcos Caribe kunt u zijn gouden kust binnen ruim dertig minuten bereiken. Met oog op de verbetering van de dienstverlening tussen de twee bestemmingen vormde een groep beleggers uit Cozumel het bedrijf met de slogan 'dichter bij jou'. Het doel van Barcos Caribe is om een meer persoonlijke ervaring voor de passagiers te bieden. Daarnaast biedt Barcos Caribe de meest concurrerende prijzen, waardoor ze het meest toonaangevende veerbootbedrijf in de regio zijn. Barcos Caribe is gespecialiseerd in efficiëntie, veiligheid en comfort voor elke passagier.

Barcos Caribe is een populaire keuze voor zowel de lokale bevolking als toeristen. De overtochten vinden plaats op schone, stijlvolle en snelle catamarans. Drankjes en hapjes zijn beschikbaar aan boord. Beide schepen beschikken over een benedendek met getinte ramen, zitplaatsen in vliegtuigstijl en airco, evenals buitenruimtes met een prachtig uitzicht op de Caribische zonsondergang en glinsterende wateren.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Barcos Caribe raadplegen en Barcos Caribe veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Barcos Caribe ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking