balearia_eco_fast_ferry

Eco Fast Ferry

Verzorgd door Balearia

De Eco Fast Ferry is een van de nieuwste ferry's van de Baléaria-vloot. Het is de modernste en meest milieuvriendelijke ferry van Baléaria. De ferry biedt ruimte aan 350 mensen tegelijkertijd. De uitgebreide reeks milieuvriendelijke voorzieningen maakt je kans om met deze ferry te reizen tot een onvergetelijke gelegenheid.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een grote zitruimte zowel binnen in het schip als buiten op het dek, met ruim voldoende keuze aan zitplaatsen. Deze stoelen zijn uiteraard van gerecycleerd materiaal. Je rust er heerlijk in uit en kunt genieten van een comfortabele reis op deze ferry.

Eten en drinken aan boord

Er is een kleine bar aan boord, waar je terecht kunt voor allerlei drankjes tijdens je reis.

Extra faciliteiten aan boord

Niet alleen heeft het hele schip LED-verlichting, de telefoonopladers en airconditioning zijn ook milieuvriendelijk. In de wetenschap dat ze geen schade toebrengen aan het milieu, kun je zonder zorgen van deze voorzieningen genieten. Er zijn bovendien ruimtes voor je huisdieren aan boord, zodat ze samen met je op reis kunnen.

Toegankelijkheid

Deze ferry is volledig rolstoeltoegankelijk . Er zijn opritten naar alle delen van het schip, evenals toiletten voor mindervaliden en speciaal aangepaste stoelen in de zitruimtes.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Eco Fast Ferry gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Eco Fast Ferry Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip