COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Baja Ferries

Baja Ferries biedt twee veerdiensten aan die het zuidelijke deel van het schiereiland Baja California verbinden met de rest van Mexico via de Golf van Californië.

Baja Ferries stelt u in staat om tussen Baja Sur en het vasteland van Mexico te reizen, zonder gebruik te maken van de langere weg naar het noorden. Hierdoor bespaart u op brandstofkosten.

De veerboten vertrekken vanuit de terminal Pichilingue in La Paz, de hoofdstad van de Mexicaanse deelstaat Baja California Sur, en de havens van Topolobampo en Mazatlan in Sinaloa. De oversteek naar Mazatlan duurt langer en wordt over het algemeen 's avonds gemaakt. De overtocht naar Topolobampo is de kortere en meeste gebruikte optie.

De vloot van Baja Ferries bestaat uit de California Star en de La Paz Star. De Californa Star heeft voldoende capaciteit voor ongeveer 100 auto's en 900 passagiers. Het vaartuig beschikt over tal van comfortabele zitplaatsen, cabines, en een boetiek.

La Paz Star kan tot 200 passagiers vervoeren en beschikt over een selectie van hutten, allemaal met een eigen badkamer, evenals een lounge met comfortabele stoelen.

Beide veerboten beschikken over restaurants, een bar en een cafetaria.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Baja Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Baja Ferries routes