COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Bahamas Ferries

Bahamas Ferries biedt veerdiensten aan op de Bahama's. Vanuit de thuishaven in Nassau (New Providence) verzorgt Bahamas Ferries overtochten naar de eilanden Abaco, Andros, Eleuthera, Exuma, Long Island en Grand Bahama.

Bahamas Ferries ging van start aan het einde van de jaren negentig. Sinds de oprichting heeft Bahamas Ferries een grote rol gespeeld bij de verbetering van de bereikbaarheid van de eilanden, niet alleen qua toerisme maar ook als het gaat om essentiële ondersteunende diensten.

Vanuit de terminal in Nassau op het eiland New Providence vaart Bahamas Ferries iedere dag naar tot 10 bestemmingen.

De vloot van Bahamas Ferries bestaat uit 3 moderne, luxueuze passagiersschepen: Bo Hengy II, Seawind en Sealink. Daarnaast beschikt Bahamas Ferries over het vrachtschip Eastwind. Alle vaartuigen zijn geschikt voor het maken van overtochten tussen de eilanden. De passagiersschepen hebben voldoende capaciteit voor tussen de 250 en 400 passagiers en een beperkt aantal voertuigen. Ze kunnen een snelheid van maximaal 25 knopen bereiken.

Aan boord kunt u kiezen voor een standaard of eerste klasse ticket en genieten van een groot aanbod aan versnaperingen in de snackbar.

Als u kiest voor een standaard ticket kunt u de reis doorbrengen op het dek of in de lounge met airco. Op het dek kunt u genieten van een schitterend uitzicht. Mocht u liever wat verkoeling zoeken, dan geeft u misschien de voorkeur aan de lounge. Op de flat screen tv’s worden leuke films en tv-series vertoond.

Een ticket voor de eerste klasse, ook wel Voyager Class genoemd, betekent dat u in een comfortabele omgeving kunt genieten van gratis warme dranken.

Iedere passagier mag aan boord gratis twee ingecheckte koffers meenemen met een maximaal gewicht van 27 kilo. Voor overbagage dient u extra toeslag te betalen.

De snelle veerbootdiensten van Bahamas Ferries bieden in de regio de grootste keuze aan bestemmingen en verbindingen.

Bahamas Ferries is gericht op het leveren van uitstekende klantenservice waardoor u zorgeloos kunt reizen tussen de verschillende eilanden en een onvergetelijke ervaring zult beleven.

Bekijk Bahamas Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Bahamas Ferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Bahamas Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Bahamas Ferries routes