COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Awesome Adventures Fiji

Awesome Adventures Fiji biedt snelle veerdiensten aan tussen het belangrijkste eiland van Fiji en de resorts op de Yasawa Eilanden en het eiland Mamanuca.

De transferdienst van Awesome Adventures Fiji maakt gebruik van de bekende catamaran Yasawa Flyer, het vaartuig waarmee de meeste toeristen naar de Yasawa Eilanden reizen. De Yasawa Flyer begint iedere ochtend om 08.30 uur aan haar tocht langs de resorts op het kleine eiland Mamanuca om vervolgens door te varen naar de paradijselijke Yasawa Eilanden. Onderweg wordt er op verschillende punten gestopt om toeristen op te halen.

De laatste halte is het befaamde Blue Lagoon beach resort in het noorden. Vervolgens vaart de Yasawa Flyer langs dezelfde eilanden weer terug naar het zuiden om rond 17.45 uur aan te komen in de haven van Denerau.

Aan boord van de Yasawa Flyer bevinden zich lounges met airco, een reisbureau, bar, café en uitzichtdekken. Op sommige routes kunt u tegen een kleine vergoeding upgraden naar de Captain's Lounge op het bovendek. Deze lounge beschikt over over grote ramen, comfortabele banken en gratis dranken en snacks.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Awesome Adventures Fiji snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Awesome Adventures Fiji routes