Atlanticoline

Atlânticoline verzorgt veerdiensten voor passagiers en voertuigen tussen de negen Azoren in de Noord-Atlantische Oceaan.

Atlânticoline ging in 2005 van start met het schip Ilha Azul dat al snel werd vervangen door de moderne veerboten Hellenic Wind, Express Santorini en Ariel. In 2009 vervoerde Atlânticoline maar liefst 112.000 passagiers waarmee het uitgroeide tot de meest succesvolle veerdienst in de Azoren. Ieder jaar vervoert Atlânticoline consistent meer dan 100.000 passagiers. Hellenic Wind en Express Santorini varen van mei tot september terwijl Ariel het hele jaar door op zee is te vinden.

Aan boord van de schepen van Atlânticoline vindt u een café/bar waar warme en koude maaltijden worden geserveerd en een winkel waar u parfum en chocolade kunt kopen. Zitplaatsen zijn aan boord beschikbaar voor alle passagiers.

De Azoren liggen verspreid over een gebied van ongeveer 600 kilometer. Ze bevinden zich ongeveer 1500 kilometer ten westen van het Portugese vasteland en ongeveer 4000 kilometer ten oosten van New York. Reizen per boot is dus de ideale manier om deze schitterende eilanden te verkennen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Atlanticoline bekijken en Atlanticoline veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Atlanticoline bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Atlanticoline routes