Aremiti
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Aremiti

Nieuwste aanbiedingen voor Aremiti

Aremiti

Aremiti biedt veerdiensten aan tussen de Frans-Polynesische Society eilanden Tahiti en Mooera in de Zuidelijke Stille Oceaan.

Aremiti Ferries is een echt familiebedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Papeete, de hoofdstad van Frans-Polynesië. Aremiti heeft als missie om passagiers, goederen en voertuigen zo effectief mogelijk te vervoeren.

De oversteek tussen deze 40 minuten. Dagelijks vinden ongeveer 5 overtochten per dag plaats.

De vloot van Aremiti is in de loop der jaren aanzienlijk vernieuwd en verbeterd waardoor de overtochten nog sneller en comfortabeler zijn geworden. De huidige vloot van Aremiti bevat twee supersnelle vaartuigen, de Aremiti 5 en Aremiti Ferry 2.

De 56 meter lange Aremiti 5 is de kleinste en snelste van deze twee veerboten. Aremiti 5 heeft voldoende capaciteit voor 697 passagiers en 30 lichte voertuigen. Dankzij de nieuwste stabilizers kan de overtocht worden afgelegd in een snelheid van meer dan 30 knopen. Aan boord vindt u kamers met airconditioning, een snackbar en een grote flat screen tv. Boven bevindt zich een zonnedek met zeventig zitplaatsen waar u tijdens de reis optimaal kunt genieten van het uitzicht.

De 80 meter lange catamaran Aremiti Ferry 2 is het grootste schip van Aremiti. Deze veerboot heeft plaats voor maximaal 967 passagiers en 146 voertuigen. Aan boord van het schip vindt u twee dekken met airconditioning en een groot en een groot restaurant. Bovenop de boot bevindt zich een zonnedek.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Aremiti bekijken en Aremiti veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Aremiti bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking