Amsterdam Minicruises

Deze minicruise bestaat uit 2 avonden aan boord en wordt aangeboden door DFDS Seaways (vanuit Newcastle) en P&O Ferries (vanuit Hull, via Rotterdam).

Voor meer informatie hierover kunt u op deze pagina terecht of gebruik als alternatief onze Amsterdam Minicruises zoekoptie voor de beschikbaarheid en prijzen.

3-daagse minicruise naar Amsterdam met DFDS Seaways

Met een dagelijks dienst om 17.00 uur vanuit Newcastle, de minicruise naar Amsterdam bestaat uit 2 avonden aan boord en is inclusief overnachtingen in een ensuite hut, diverse onboard entertainment waaronder live-muziek, bustransfer van en naar het centrum en een optionele sightseeing tour waar u tot 8 uur de mooiste steden ter wereld kunt verkennen.

2-avonden minicruise naar Amsterdam met P&O Ferries

Met een dagelijks dienst om 17.00 uur canuit Hull, de minicruise naar Amsterdam bestaat uit 2 avonden aan boord de P&O Cruise ferry en is inclusief overnachting en bustransfer van en naar het centrum. Deze mini cruise wordt verzorgd aanboord het passagiersschip voor diensten op de lijn Hull - Rotterdam maar de transfer naar Amsterdam duurt iets langer.

Hoe is het in Amsterdam?

Met zijn verfrissend en gemoedelijke sfeer, Amsterdam is een van de meest relaxte steden van Europa. De vroege ochtend aankomst in de haven van Imuiden betekent dat je een volledige dag heeft om de bezienswaardigheden en geluiden van cultureel Amsterdam te verkennen. Na een optionele sightseeing tour kunt u naar het centrum van de stad. Hier vindt u alles wat Amsterdam te bieden heeft, zoals de musea, galerieën, de beroemde grachten aan de bloemenmarkt en bruisende straat cafes. Met zo veel variatie, deze kosmopolitische stad is een vaste favoriet met bezoekers van alle leeftijden.

Lees meer Lees minder

Amsterdam Minicruise Routes

Klik voor Kaart

Programma DFDS Seaways Amsterdam Minicruise

Dag 1

14.30 uur: Inchecken bij de passagiersterminal in Newcastle
17.00 uur: Het schip vertrekt uit Newcastle richting Amsterdam (Ijmuiden) met overnachting aan boord

Dag 2

09.30 uur: Aankomst in Amsterdam
10.00 uur: De bus vertrekt uit de terminal in Ijmuiden richting het centrum van Amsterdam. Optionele 30-minuten sightseeing tours zijn beschikbaar (tegen bijbetaling).
10.30 uur: Aankomst bij Victoria Hotel, Amsterdam vanwaar u op uw gemak de stad kunt verkennen
15.30 - 16.30 uur: De bus vertrekt vanaf Victoria Hotel, Amsterdam richting de haven van Ijmuiden
18.00 uur: Het schip vertrekt uit Ijmuiden richting Newcastle voor een gezellige reis aan boord vol goede muziek en entertainment

Dag 3

09.00 uur: Aankomst in Newcastle

Hoe is het aan boord DFDS Seaways?

Programma P&O Ferries Amsterdam Minicruise

Dag 1

15.00 uur: Inchecken bij de passagiersterminal in Hull
16.00 uur: Inschepen aan boord de Pride of Hull
20.30 uur: Het schip vertrekt uit Hull richting Rotterdam met overnachting aan boord

Dag 2

08.15 uur: Aankomst in Rotterdam waar u de bus richting Amsterdam kunt nemen en vanwaar u op uw gemak de stad kunt verkennen
17.00 uur: De bus vertrek uit Amsterdam richting Rotterdam
18.30 uur: Inchecken en inschepen aan boord de Pride of Hull
21.00 uur: Het schip vertrekt uit Rotterdam richting Hull voor een gezellige reis aan boord vol entertainment

Dag 3

08.00 uur: Aankomst in Hull

Hoe is het aan boord P&O Ferries?