Alko Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Alko Ferries

Alko Ferries

Alko Ferries verzorgt veerdiensten van en naar de eilanden Skala Kamirou (Rhodos), Chalki en Tilos en verbindt een van de mooiste eilanden van de Dodekanesos.

Sinds ze met de operatie zijn begonnen, is hun belangrijkste doel altijd geweest om een veilig en betrouwbaar vervoer te bieden aan de lokale bevolking en internationale toeristen die de Dodekanesos-eilanden willen bezoeken. Op dit moment bestaat hun vloot uit één schip genaamd Fedon, dat de klanten veilig vervoert tussen de pittoreske Dodekanesos eilanden.

Passagiers die reizen met Alko Ferries kunnen vanaf het open dek genieten van een adembenemend uitzicht op de Dodekanesos Zee. Er is ook voldoende comfortabele zitgelegenheid benedendeks, met vriendelijk personeel. Huisdieren zijn ook welkom aan boord.

Direct Ferries helpt je de beste prijzen te vinden voor Alko Ferries ferry tickets. We zullen Alko Ferries ook vergelijken met andere ferrymaatschappijen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Alko Ferries bekijken en Alko Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Alko Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.