2GO Travel
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor 2GO Travel

2GO Travel

2GO Travel is als grootste veerbootmaatschappij van de Filipijnen gevestigd in de hoofdstad Manilla. De maatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van veerdiensten tussen een aantal van de zevenduizend eilanden die het land rijk is.

2GO Travel staat formeel bekend als Negros Navigation, het moederbedrijf van verschillende ondernemingen. Als zodanig kan 2GO Travel bouwen op bijna 150 jaar aan gecombineerde ervaring binnen de zeevaartindustrie. Vandaag de dag beschikt 2GO Travel over een van de grootste vloten in het land. Dankzij de verscheidenheid aan boten, van enorme cruiseschepen tot high speed catamarans, kunt u moeiteloos hoppen tussen de prachtigste eilanden van Zuidoost-Azië.

2G0 Travel doet er alles aan om u altijd een prettige en veilige reis te bezorgen. Dankzij 2GO Travel was het verkennen van de prachtige landschappen, pittoreske stranden en moderne stadsgezichten van de Filipijnen nog nooit zo gemakkelijk.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu 2GO Travel dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle 2GO Travel routes

2GO Travel routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.