FLASH SALE! 100% korting voor vrouwen

Datum: 05 mrt 2020 09:22 Bron: Moby Lines & Tirrenia

FLASH SALE! 100% korting voor vrouwen

Achter elke geweldige vakantie zit altijd een geweldige vrouw!

Ontdek de prachtige Mediterrane eilanden: maak een overtocht naar Corsica, Sardinië, Sicilië of Elba met korting.

Gedurende een paar dagen profiteer je van een uitzonderlijke 100% korting op het passagierstarief voor een volwassen vrouw, op Moby Lines en Tirrenia ferry tickets met vertrek vóór 31 december 2020.

Het is zelfs beter om samen op pad te gaan! Boek vóór 8 maart 2020 (23u59) om te besparen.

Boek Nu

Let op: *Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voor boekingen gelden de algemene voorwaarden. De korting wordt toegepast op de overtocht van één volwassen vrouw per ticket. Kortingen zijn niet van toepassing op extra's, maaltijden, accommodatie, voertuig, belastingen, verzekeringssupplementen en verwerkingskosten. Boekingen kunnen worden gewijzigd (er kunnen kosten aan verbonden zijn), maar deze kunnen niet worden gerestitueerd in geval van annulering. Aanbieding geldig op alle Moby Lines- en Tirrenia-routes, behalve van / naar Tremiti. Om de korting te krijgen, moet de vrouw samen reizen met ten minste één kind (van maximaal 11 jaar) of een volwassene. Als de ticket voor de 2e volwassene of het kind wordt geannuleerd, wordt de korting voor de vrouw automatisch geannuleerd. Als het havenpersoneel afwijkingen constateert tussen de boeking en de aanwezigen voor het instappen, wordt het kortingskaartje geannuleerd en moet een nieuwe ticket voor de volledige prijs worden gekocht. Alleen gelding voor nieuwe online boekingen. Aanbieding kan op elk moment worden ingetrokken.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

Color Line: speciale tarieven voor Hirtshals-Kristiansand

Datum: 30 november 2019 Bron: Color Line

Plan nu je volgende reis naar Noorwegen, met korting, dankzij de speciale tarieven van Color Line!

Weekend in Engeland: retour tickets vanaf €75

Datum: 29 november 2019 Bron: Eurotunnel

Zin in een korte vakantie in Engeland? Met Eurotunnel talloze dagelijkse vertrekken, en een reis van 35 minuten tussen Calais en Folkestone, kunt u optimaal genieten van uw vrije tijd.

Cycladen: 20% korting met Aegean Speed Lines

Datum: 20 oktober 2019 Bron: Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines biedt veerdiensten aan tussen de haven van Piraeus en de Cycladen.